En härlig bullguide att hämta inspiration, kunskap, lust och tröst ur. Här kan man läsa om bullens betydelse i olika sammanhang, om minnen av bullar, hur olika en bulle kan smaka vid skilda tillfällen.
Vad man ska tänka på när man bakar. Ska man använda råsocker, florsocker, flytande eller vanligt vitt socker? Smör eller margarin? Vilka bullformar är bäst och snyggast?
Och receptregistret – en guldgruva att ösa ur! Här återfinns till exempel kanelbullen i dess olika skepnader: vegabröd, fransk lilja, dubbelsnäcka, knutar, kanelbriocher, snäckor, snurror, kransar, längder samt olika fyllningar.
Släta bullar, solskensbullar, karlsbaderbullar, syltbullar, vaniljbullar, toscabullar, lussebullar med apelsin, lurbullar. Veganska kanelbullar, butterkaka, semlor, lyxbullar, kardemummabullar, äppelbullar, bullar med mandelmassa, glutenfria bullar, bullar för laktosallergiker, smala bullar, nötbullar, sockerbullar och chokladbullar. Dessutom finns informativa avsnitt om kanel, vanilj, saffran, kardemumma och mandel.
Jämför priser på Bara bullar. Författare Åsa Swanberg.
Andra bloggar om: isbn 9137131397, fritid, mat, dryck, matlagning, maträtter, kakor, bakning, glasering, dekorering, bullar, minnen, smak, socker, råsocker, florsocker, margarin, smör, recept, kanelbullar, snäckor, snurror, kransar, längder, fyllningar, kanel, vanilj, saffran, kardemumma, mandel